Fifax

Fifax wordt al meer dan 30 jaar toegepast als het ideale, sterk geconcentreerde middel voor het ontstoppen van de afvoer in keuken en badkamer. Hieronder vindt u de drie Fifax varianten. 

Fifax Blauw - Korrelontstopper badkamer

Fifax Blauw is een sterk geconcentreerde, chloorvrije korrelontstopper, geschikt voor het verwijderen van haar-, nagel- en zeepresten. Hierdoor verhelpt het middel hardnekkige verstoppingen van douche-, bad- en wastafelafvoerleidingen.

Ingrediënten

Sodium hydroxide, Sodium Nitrate, CI 77000.

Fifax Rood - Vloeibare ontstopper keuken

Fifax Rood is ideaal voor verstopte afvoeren in de keuken. De chloorvrije, vloeibare ontstopper is zwaarder dan water en loopt dus door het water tot aan de verstopping. Zo wordt uw afvoer moeiteloos vrijgemaakt van alle verstoppingen. Door de speciale samenstelling is het middel gemakkelijk te doseren en is het bruikbaar voor alle afvoerbuizen. Gebruik Fifax Rood daarnaast tweewekelijks om verstoppingen te voorkomen.

Ingrediënten

Sodium hydroxide, Sodium Nitrate, CI 77000.

Fifax Groen - Vloeibare ontstopper universeel

Fifax Groen verhelpt lastige ontstoppingen in alle waterafvoeren. De chloorvrije ontstopper verwijdert alle verstoppingen, zodat uw leidingen weer moeiteloos doorlopen. Fifax Groen kan ook tweewekelijks gebruikt worden om verstoppingen te voorkomen.

Ingrediënten

Aqua, Potassium Hydroxide, Alcohols C9-11 ethoxylated.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  •  +31 (0)183 - 638 047
  •  sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig