Private label verpakkingen

Uw producten zijn leverbaar in flesjes van 50 ml tot en met containers van 1000 liter. Onze productiefaciliteit beschikt over alle denkbare moderne vul- en mengapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat zeer diverse verpakkingen af te vullen. Door onze grote diversiteit aan standaardverpakkingen kunt u bovendien meeliften op ons aanzienlijke inkoopvolume.

Flessen

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten kunststof flessen in diverse materialen, waaronder PE en PET. Op onze afvullijnen kunnen wij flessen met een inhoud van 50 ml tot 2 liter volautomatisch afvullen, sluiten, coderen, etiketteren en verzegelen. De flessen kunnen voorzien worden van diverse sluitingen zoals kleurdoppen, klepdoppen, triggers, dispenserpompjes, kindveilige sluitingen, doseerdoppen, etc. Tevens beschikken wij over diverse doseerflessen.

Jerrycans

Wij bieden u een zeer divers aanbod aan cans, waarbij de inhoud varieert van 2 tot 60 liter. De cans zijn leverbaar met diverse openingen en doppen en in vele kleuren. Onze volautomatische vullijnen zijn in staat om alle beschikbare verpakkingen economisch te vullen.

Bulkverpakkingen

Voor grootverbruikers kunnen wij onze producten afvullen in bulkverpakkingen. Hierbij moet u denken aan kunststof en metalen vaten met een inhoud van 25 tot 210 liter of nieuwe, geconditioneerde IBC’s met een inhoud van 1000 liter.

Overige verpakkingen

De verpakkingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Naast de verschillende flessen en jerrycans, verpakken wij voor klanten in bag-in-box verpakkingen, emmers, zakjes, etc. Wij vullen hierbij zowel volautomatisch als semiautomatisch en handmatig. Voor actie- of 2- pack verpakkingen beschikken wij over krimptunnels.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  •  +31 (0)183 - 638 047
  •  sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig